Ramazan Mekke'yi ziyaret ettiğinde Aly Goni çıplak olur. Kız arkadaşı Jasmin Bhasin'in buna nasıl tepki verdiğini tahmin ediyor musunuz?

şermin

Member
8 Mart 2025 16:05

Aktör Aly Goni, traşlı Mekke başının bir fotoğrafını paylaşmak için Cuma günü Instagram koluna gitti.

Aktör Aly Goni, kutsal ay boyunca Mekke'ye hacıyla paylaşılan bir fotoğrafta yeni görünümünü – traşlı bir kafa – açıkladığında hayranlarını şaşırttı. Aktörün kız arkadaşı Jasmin Bhasin yeni bir bakışını verdi. Çok okuma: TV çifti Yasemin Bhasin ve Aly Goni'nin evlilikleri için “program” ayarlamak için acelesi yok

Aly Goni de geçen yıl Kutsal Ay'da Ramazan'ı oynadı. (Instagram)
Aly Goni Mekke'de Kahl olur

Kapsamdan önce ve sonra çarpıcı bir şekilde Aly, Instagram sapında iki zıt fotoğraf paylaştı. İlk anlık görüntü, saç dolu bir kafa ile nasıl güvenle poz verdiğini gösterirken, ikinci fotoğraf onu yakalar, bu da bir zafer işareti yanıp söner ve yeni traşlı kafasını gururla gösterir, yüzü kısmen bir maske tarafından gizlenir.

Resimleri bilgilendirdi ve şöyle yazdı: “Ramazan sırasında Umre'nin performansı Hac ile aynıdır” ve sadece Hac'ın benimle ilgili performansı dedi. – Peygamber Muhammed. #Reh2025 ”.

Kız arkadaşı ve aktörü Jasmin Bhasin, Herzemojis ile fotoğrafa tepki gösterdi. Kız kardeşi Ilham Goni ve eski yardımcı yıldızı Shireen Mirza da aktörün sevgisini duş alıyor.

“Bhai !!! Mashaallah, ”başka bir mektupla bir hayran yazdı:“ Mash Allah bhai ”.

Aly geçen yıl Kutsal ay boyunca Ramazan'ı oynamıştı. Hindustan Times ile yapılan bir röportajda şunları söyledi: “Geçen yıl (2023) Sadece Ramazandaydım, bu benim ilk defa oradaydım … Açıkçası Ramazan ayında Umraah oynamak özel bir şey. Peygamber, Ramzaan iken umraah yaparlarsa, bunun benimle hac yapmak zorunda olduğunu söyledi. Çok önemli. Birçok insan, bir milyon insanın Umraah'ı yaptığı ilk gün olduğu gibi farklı ülkelerden geldikçe ve ben onlardan biriydim. “

Aly Goni hakkında daha fazla bilgi

Aly, MTV tarihli gerçeklik şovu Splitsvilla 5 ile ilk kez yaptı. Yeh Hai Mohabbatein'de Romesh Bhalla'yı canlandırdıktan sonra ünlü yükseldi. Ayrıca dublör tabanlı gerçeklik şovu Khatron Kiladi 9 ve dans şovu Nachbaliye 9'a katıldı. Ayrıca Bigg Boss 14'te görüldü. Kısa süre önce pişirme şovu kahkahalarının yemek şeflerine katıldı. Birkaç yıldır Yasemin ile birlikte.

Rec simgesi
Önerilen konular