'Ratan Tata'nın arabası olmadığını hayal edebiliyor musunuz?': Amitabh Bachchan arkadaşıyla yaşadığı olayı hatırlıyor

şermin

Member
Aktör Amitabh Bachchan, Kaun Banega Crorepati 16'nın yakın tarihli bir bölümünde sanayici ve hayırsever Ratan Tata'nın güzel bir anısını paylaştı. Film yapımcısı Farah Khan ve aktör Boman Irani konuk oldu. (Ayrıca Okuyun | KBC 16: Amitabh Bachchan, Ratan Tata ondan biraz para istediğinde buna inanamadığını söylüyor. İzle)

KBC 16'da Amitabh Bachchan Ratan Tata hakkında konuştu.
Amitabh, Ratan Tata ile yaşadığı bir olayı hatırlıyor

Amitabh, arkadaşı Ratan Tata ile bir etkinliğe gittiğinde yaşadığı bir olayı anlattı. Olaydan sonra sanayici Amitabh'ın arkadaşından onu evine bırakmasını istedi.

Farah ve Boman ile konuşan Amitabh, “Bohut se aese öpücük hai efendim. Humare aur mitra the woh ek saath kahi event mein gaye the. Jab event khatam hogaya, toh jaane lage (Hakkında pek çok hikaye var. Arkadaşlarımdan biri onunla bir etkinliğe gitti. Etkinlik bittiğinde o da ayrılmak üzereydi.

Şunu da ekledi: “Bunların hepsi ironik ifadeler (gülüyor). Bizi bileme mitra ko kaha (Arkadaşıma 'Beni eve götürebilir misin? Ben sadece senin evinin arkasında yaşıyorum' dedi.” Farah daha sonra “Ne kadar tatlı” dedi ve Boman “Aman Tanrım” diye yanıt verdi. Amitabh sürüş devam etti: “Efendim, Ratan Tata 'Arabam yok' diyor. Bunu hayal edebiliyor musunuz?”

Amitabh daha önce de Ratan Tata'yı övmüştü

Daha önce de Amitabh, Londra gezisi sırasında unutulmaz bir olayı anlatırken Ratan Tata'yı sadeliği ve alçakgönüllülüğü nedeniyle övmüştü. Aynı bölümde Amitabh hikayeyi misafirlerine anlattı. Kendisi ve Tata'nın Londra'ya uçtuğu ve Tata'nın acil bir arama yapması gerektiği ancak asistanlarını bulamadıkları bir olayı anlattı. Amitabh'ı şaşırtan bir anda Ratan Tata, telefon kulübesini kullandıktan sonra ona yaklaştı.

Amitabh, “Toh, aramak için telefon kulübesine gitti. Main bhi udhar bahar merhaba khada tha. Thodi der baad wo aaye (Arama yapmak için telefon kulübesine gitti ve ben de yakınlarda duruyordum. Benimle konuşmaya geldi) ve bunu söylediğine inanamıyorum! 'Amitabh, arama yapmak için biraz borç alabilir miyim?'”

Ratan Tata Hakkında

28 Aralık 1937'de Mumbai'de doğan Ratan Tata, Hindistan'daki en büyük özel sektör destekli hayırseverlik vakıflarından ikisi olan Ratan Tata Vakfı ve Dorabji Tata Vakfı'nın başkanıydı. 2008 yılında ülkenin en yüksek ikinci sivil ödülü olan Padma Vibhushan ile onurlandırıldı. Yaşlılık sorunları nedeniyle bu yıl 9 Ekim'de 86 yaşında Mumbai'de hayatını kaybetti.