Resmi! Karan Veer Mehra Sevgililer Günü'nde aşkı kabul ettiğinde chum Daring allık durduramaz. Saygınlık

şermin

Member
15 Şubat 2025 08:37

Bigg Boss 18'den Chum Darang ve Karan Veer Mehra, Sevgililer Günü'nde Instagram'da ilişkilerini resmen yaptılar.

Bigg Boss 18'deki Chum Darang ve Karan Veer Mehras Bond, seyircinin kalbini kazandı. Hayranlarınız sizi gönderdi ve ilişki durumunuzun resmi onayını bekledi. Bekleme nihayet bitti çünkü her ikisi de resmi olarak Sevgililer Günü Instagram'da ilişkilerini yaptı.

Karan Veer Mehra ve Chum Daring ilişkilerini Instagram yapıyorlar.

(Ayrıca okuyun: Bigg Boss 18 tarafından Chum, ırkçı sözleri Elvish Yadav'ı sümükler: “Bir kişinin kimliğine göz ardı edilmeme eğlenceli değil”)

Chum-Karan resmen instagram yapıyor

Cumartesi günü Chum Instagram'a gitti ve bazı resimleri kırmızı -beyaz bir topluluğa ayırdı. Karan Veer Mehra ile Sevgililer Günü kutlamalarına bile bir göz attı. Resimlerden biri gül ve romantik resimleri ile bir masa gösterdi. Bir diğeri, dairelerinin manzarasının tadını çıkarırken onlara içki gösterdi.

Karan arkadaş aşkını itiraf ediyor

Chum ayrıca Karan Veer Mehra'nın sevgisini itiraf ettiği duyulduğu bir Haber paylaştı. “Güller kırmızı, menekşeler mavi, birisiyle ilgilenmiyorum ama seni seviyorum” dedi. Chum kızardı ve Karan'ın itirafından sonra başparmak yüksek bir işaret gösterdi. Gönderiyi etiketledi: “Sevgililer Günü idi. Teşekkür ederim “

Chum ve Karan resmen Instagram ilişkisi yaptıklarında taraftarlar sakin kalamazlardı. Yorumlardan biri şuydu: “Sonunda ona sordu.” Bir diğeri şöyle yazdı: “Çığlık atıyorum ve dans ediyorum. Mutluluğu hak ediyorsun. Nazar yok. “Başka bir yorum şuydu:”

Chum Darang ve Karan Veer Mehra ilk kez Bigg Boss 18'de bir araya geldi. İkisi gerçeklik şovunun en iyi beş finalisti arasındaydı. Chum her zaman Karan ile romantik bir ilişkiye maruz kalırken ve ona arkadaşı olarak adlandırılırken, Karan sık sık şovda tercihini dile getirdi. Bağlamaları, onlara Hashtag Chumveer'ı veren hayranlardan muazzam bir sevgi aldı. Chum dördüncü pozisyonda satılırken Karan Veer, Salman Khans gerçeklik şovunun kupasını kazanmak için Vivian Dena'yı tanımladı.

Rec simgesi
Önerilen konular