Rubina Dilaik ve Abhinav Shukla ikiz bebek sahibi oluyor mu? Koç çifti tebrik etti

şermin

Member
Rubina Dilaik ve Abhinav Shukla’nın ebeveyn oldukları bildirildi. Daha önce güçlü çiftin ikiz bebek sahibi olacağı mutlu haberini veren kişi Rubina’nın koçuydu, ancak şimdi gönderiyi sadece “Tebrikler” şeklinde düzenledi. (Ayrıca Okuyun: Rubina Dilaik ve Abhinav Shukla ikiz bebek bekliyor: ‘Çifte sürprizdi ama sindiremedik’)

Rubina Dilaik ve Abhinav Shukla’nın ikiz çocuk sahibi oldukları bildirildi.
Rubina’nın antrenörü onunla bir fotoğraf paylaşıyor

Daha önce Hindustan Times, Ağustos ayında özel olarak aktrisin dört aylık hamile olduğunu bildirmişti. Şimdi Rubina’nın Pilates eğitmeni Rubina’yı tebrik etmek için Instagram hesabını kullandı. Gönderiye eklenen fotoğrafta Rubina ve antrenörü spor salonunda birlikte fotoğraf çektirmek için gülümsediler. Çift henüz haberi doğrulamadı.

Facebook’ta HT Channel’daki son dakika haberleri ile güncel kalın. Şimdi Katıl
Rubina hamileliği hakkında

Rubina daha önce YouTube kanalının yeni programı Kisine Bataya Nahi: The Mamacado Show’da ikiz bebek beklediğini belirterek hamileliğini anlatmıştı. Rubina, “Bugünkü bölüm birden fazla bebek taşıyan tüm annelere ithaf edilmiştir. Bu bölüm, ikiz, üçüz veya çoğul bebek sahibi olmanın zorluklarıyla karşı karşıya kalan veya hâlâ yüzleşmeye devam eden tüm annelere adanmış bir bölümdür. Size ikiz bebek beklediğimizi söylemek istiyorum.”

Rubina ayrıca ilk üç aylık dönemin hemen ardından trafik kazası geçirdiğini ve korktuğunu da paylaştı. “Trafik ışıklarındayken trafik kazası geçirdim ve arabama bir kamyon çarptı. Tabii ki hazırlıklı değildim. Hala hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor. O kadar korktum ki bu iki can içimde büyüyordu. Ne kadar korksam da kıyamet koptu. Bu benim en kötü kabusumdu. Daha sonra acil bir sonogram ayarladık çünkü gerçekten iyi olup olmadıklarını bilmek istedim. “Bu altı ila yedi saat boyunca yaşadığım stres, o gün hamileliğin kolay olmadığını anlamamı sağladı” dedi.

Rubina ve Abhinav daha önce Instagram’da birlikte hamilelik fotoğraf çekimlerinden bir dizi fotoğraf paylaşmıştı.

Eğlence! Eğlence! Eğlence!
🎞
🍿
💃
Takip etmek için tıklayın WhatsApp kanalı
📲
Günlük dedikodu, film, program ve ünlü güncelleme dozunuz tek bir yerde