Rupali Ganguly Anupamaa'dan ayrılıyor mu? Oyuncu söylentilere tepki gösterdi

şermin

Member
İnternette Rupali Ganguly'nin önümüzdeki üç ay içinde popüler TV programı Anupamaa'dan ayrılmayı planladığı yönünde söylentiler dolaşıyordu. Şimdi oyuncu öne çıktı ve çıkışıyla ilgili haberleri yalanladı. Ayrıca okuyun: Rupali Ganguly, Alisha Parveen'in Anupamaa'dan çıkışından kendisinin sorumlu olup olmadığı konusunda sessizliğini bozuyor

Gösterinin yapımcıları Deepa Shahi ve Rajan Shahi de söylentileri yalanladı.

Anupamaa'dan ayrılmaya niyeti olmadığını ve sonuna kadar dizinin ayrılmaz bir parçası olarak kalmayı planladığını söyledi.

Rupali tepki gösterdi

The Times of India'nın haberine göre Rupali, diziden ayrılmayı düşünmediğini paylaştı.

Şöyle dedi: “Vay canına, insanların gerçekten aşırı aktif hayal güçleri var. Ama benden ve diziden bahsettiğin için teşekkürler. Ne söyleyebilirim? Her insanın bir özü vardır ve benim özümün de minnettarlık olduğuna inanıyorum. Kocam ve ben, Rajan Ji'nin bana verdiği şeyin (tanınma, platform, pozisyon) bu hayatta karşılığını asla ödeyemeyeceğime inanıyoruz. Ve Anupamaa benim için sadece bir gösteri değil; Bu bir duygu, burası benim evim, benim ikinci evim, tüm tüylü bebeklerim burada ve birim bir aile gibi oldu. Peki kimse ailesini, evini terk eder mi? Ve Tanrı korusun, hayatta asla olmasın. Rajan Ji artık bana ihtiyacı olmadığını söylerse onunla tartışabilirim veya tartışabilirim ve 'Lütfen Anupamaa'da kalmama izin verin.' Bu gösterinin kapısını açtım ve bu gösterinin bir parçası olarak kalacağım. sonuna kadar. Engellerle karşılaşsam bile ayrılmayacağım” dedi.

Söylentileri tuhaf bulan Rupali, ilk etapta gösteriyi kendisine verdikleri için yapımcılara minnettar olduğunu paylaştı.

Rupali ekledi, “Bundan daha tuhaf bir haber olamaz.” Anupamaa, Rupali Ganguly'yi olduğu kişi haline getirdi ve Anupamaa benim varlığımın bir parçası haline geldi. Yani insanların böyle spekülasyonlar yapması ve böyle şeyler yazması çok saçma ama gelen tüm sevgi için teşekkür ederim. Ve beni destekleyenlere şunu söylemek istiyorum, ne olursa olsun lütfen Anupamaa'yı izlemeye devam edin. Gösterim devam etmeli. Rajan Ji, gösterinin yaratıcısıdır ve vizyonu Anupamaa'dır. O istediği sürece, tam bir bağlılık ve tutkuyla, çok çalışmaya devam edeceğim. Allah'tan bu yolculuğun uzun yıllar devam etmesini diliyorum. Ama bu sadece başlangıç; En iyisi henüz gelmedi dostlarım. O yüzden sevginizi, sevginizi göndermeye devam edin, ben de çok çalışacağım ki takdirinize layık olacağım. Teşekkür ederim ve spekülasyon yapmayın.

Gösterinin yapımcıları Deepa Shahi ve Rajan Shahi de söylentileri yalanladı.

gösteri hakkında

Anupamaa, Hint televizyon ekranının en popüler programlarından biri haline geldi. Rajan Shahi tarafından yaratıldı. Program ayrıca Rupali'ye televizyona geri dönüş yapması için bir platform sağladığı için manşetlere taşındı. TV şovu, ebeveynler ile çocukları arasındaki duyguları ve çatışmaları ve olgun ilişkilerin karmaşıklığını araştırıyor.