Rupali Ganguly, üvey kızı Esha Verma'nın iddiaları üzerine sessizliğini bozdu: “Biri acıtıyor…”

şermin

Member
Rupali Ganguly, üvey kızı Esha Verma'nın kendisini annesinin evliliğini bozmakla suçlamasının ardından kısa süre önce manşetlere çıktı. Şimdi, Esha'dan günler sonra ₹50 crore'luk hakaret şikayetinin ardından oyuncu nihayet kişisel hayatıyla ilgili tartışmalar hakkında konuştu.

Rupali Ganguly, üvey kızı Esha Verma'nın iddialarına yanıt veriyor.

(Ayrıca Okuyun: Rupali Ganguly ile ilgili raporlar arasında Gaurav Khanna, Anupamaa'nın bir parçası olmadığını açıkladı: 'Keşfetme zamanı…')

Rupali Ganguly kişisel hayatıyla ilgili tartışmalara yanıt veriyor

Instant Bollywood ile yaptığı bir sohbette, kişisel hayatıyla ilgili tartışmalara ilişkin fikri sorulduğunda Anupamaa yıldızı Rupali Ganguly, “Size bu şeylerin beni etkilemediğini söylersem yalan söylemiş olurum. Bu tür şeyler etkiliyor” dedi. sonuçta biz. Birisinin arkamızdan küçücük bir yorum yapması bile canımızı acıtıyor.

Şöyle ekledi: “Beni sevenler bunu yapmaya devam edecek. Achhe karam karte jao, achhi cheeze aap ke saath aaj nahi toh kal zaroor hongi (İyi işler yapmaya devam edin; bugün veya gelecekte iyi şeyler başınıza gelecektir)… Herkes zor aşamalardan geçer, kötü şeyler olur, ama gelecekte Sonunda her zaman gerçeği kazanırsın.”

Rupali Ganguly ile üvey kızı arasında kavga

Her şey Esha'nın 2020 gönderisinin internette yeniden ortaya çıkıp viral hale gelmesiyle başladı. Esha, paylaşımında annesi ve babası Ashwin K'nin evliliğinin bozulmasından Rupali Ganguly'nin sorumlu olduğunu iddia etti. Ayrıca Rupali'nin Esha ve annesini tehdit ettiğini de iddia etti. Bollywood Bubble'a verdiği röportajda Esha, “Rupali ve Ashwin'in bu iddialar ve yorumlar hakkında bundan sonra ne söyleyeceğini bilmiyorum. Artık babamın Twitter'da bir şeyler söylediğini biliyorum. Rupali'nin işin içinde olmadığını söyledi.” Ve bu en büyük yalan çünkü New Jersey'deki evime gelen ve annemin yatağında – babamla annemin paylaştığı yatakta – uyuyan kişi Rupali'ydi. Fiziksel, zihinsel ve sözlü olarak çok şey yaptı ve bana ve anneme duygusal olarak taciz edilmesinin büyük bir travma olduğunu ve annemin de çok acı çektiğini ve biz bu yüke maruz kalmadığımızı hissediyorum.

Sonra Rupali Ganguly bir tane gönderdi ₹50 Crore, Esha'ya yaptığı hakaret bildiriminde, eylemlerinin “(Rupali'nin) itibarına zarar verdiğini, onurunu aşağıladığını ve kariyerini etkileyerek önemli mali kayba yol açtığını” söyledi. Kısa bir süre sonra Rupali'nin üvey kızı, Rupali ile ilgili sosyal medyadaki tüm paylaşımları sildi ve Instagram hesabını özel hale getirdi.