Samay Raina, Amitabh Bachchan'ın çalışmalarını görmediği için sadece KBC 16'ya davet edildiğini söylüyor: 'Agar Aapne Dekha Hota …'

şermin

Member
Popüler komedyen Samay Raina kısa süre önce Amitabh Bachchan tarafından düzenlenen Kaun Banega Crorepati'de (KBC 16) yer aldı. Keskin şakası ve keskin mizahı ile tanınan Samay, zamanının kahkaha, hızlı geri dönüş ve unutulmaz anlarla dolu sıcak koltukta olduğundan emin oldu.

Samay Raina, Amitabh Bachchan'ın Kaun Banega Crorepati 16'da ortaya çıktı.

(Ayrıca okuyun: KBC 16: Bhuvan Bam, Kamiya Jani gergin, çünkü Amitabh Bachchan Jumma Chumma'da yuvarlanıyor. İşte nedeni)

Cumartesi günü, Instagram'daki Samay, KBC 16'da Amitabh Bachchan ile eğlenceli etkileşimine bir göz attı. Videoyu yayınladığında şöyle yazdı: “Teşekkürler, Sony TV, bir hayatın anısı için.”

Samay neden KBC 16'ya geldiğini açıklıyor

Klipte Samay, Amitabh Bachchan'ın çalışmalarını daha önce hiç görmediğinden nasıl emin olduğunu şaka yaptı. “Efendim, sadece bir nedenden dolayı buradayım – işimden hiç bir şey görmedin. Eğer yapsaydın, Sony benim yerine bir yaşam çizgisine ihtiyaç duyardı! “Şaka yaptı.

Hayat ortaya çıktığında, Samay mizahi bir şekilde 50-50 seçeneğini kullanıp kullanamayacaklarını sordu. Amitabh Bachchan cevap vermeden önce şöyle ekledi: “Hayır, bize cevabı söylediklerini ve karı paylaştık.”

Samay nostaljik bir dönüş yaptı ve çocukluğunun sıcak bir anısını paylaştı ve KBC'yi babasıyla nasıl gördüğünü hatırladı. “Ona her zaman sordum:” KBC'ye de başvurmalı mıyım? “Ve babam şöyle dedi:” KBC'ye girmek için şaka değil “Papa, DeKho, Mazak Haritası KBC AA Gaya (Papa, sadece şakaları kırarak yaptım.”

Samay Amitabh'ı güldürüyor

Amitabh Bachchan da eğlenceyi aldı ve önceki bir bölümden mizahi bir anı hatırladı. Bir zamanlar bir adayı öğle yemeğine nasıl davet ettiğini açıkladı ve daha sonra kadının 35 kişilik bir ailesi olduğunu kabul etti. Samay hemen cevapladı: “O zaman efendim, daha az yiyecek tutmalıydın ve size söylemeliydin – önce en hızlı parmak!” Şakası Amitabh Bachchan'dı ve tüm seyirci Lachen'de patlak verdi.

Video, Amitabh Bachchan Samay ile, gülmeyen bir şakayı kırıp kırmadığı gibi eğlenceli bir şekilde sona erdi. Samay şaka yaptı: “Efendim, her şeyden önce bana bu soruyu burada sorduğunuz için üzgünüm, burada başka biri değil.”

Kaun Banega Crorepati, 25 yaşındaki dönüm noktası Gyaan Ka Rajat Mahotsav'ı dijital çağda hikaye anlatımını yeniden tanımlayan onurlu vizyonerlere sahip olarak kutluyor. Yetenek ve teknolojinin füzyonunun kutlandığı özel bir bölümde, Amitabh Bachchan popüler dijital yaratıcısı Kamiya Jani, Tanmay Bhat, Bhuvan Bam ve Samay Raina ile etkileşime girdi.