Saturday Night Live'dan Colin Jost, Beyaz Saray Muhabirleri Yemeğinde şovmen konserine çıkıyor

şermin

Member
WASHINGTON (AP) — “Saturday Night Live” Hafta Sonu Güncellemesinin ortak sunucusu Colin Jost, Nisan ayında düzenlenecek Beyaz Saray Muhabirleri Derneği yemeğinde öne çıkan şovmen olarak siyasi ve medya liderlerini sunma şansını yakalayacak.


HT resmi

Beyaz Saray Muhabirleri Derneği başkanı ve NBC News'in kıdemli Beyaz Saray muhabiri Kelly O'Donnell bir röportajda, “Onun zekice komedi tarzı ve keskin gözlemi, ulusal haber medyasında ve siyasi yelpazede dikkatleri üzerine çekecek” dedi. ifade.

HT ile bir dizi tarihi yürüyüşle Delhi'nin zengin tarihini deneyimleyin! Şimdi katıl

Yazar ve komedyen Jost, 2005'ten bu yana NBC'nin uzun süredir devam eden gece yarısı komedi dizisi için yazıyor. 2014 yılından bu yana programın haber parodisine Michael Che ile birlikte ev sahipliği yapıyor. Filmleri arasında “Coming 2 America” ve “Tom & Jerry” yer alıyor.

“Çok Yumruklanabilir Bir Yüz” anı kitabının yazarıdır. 41 yaşındaki Jost, New York'un Staten Island'ında büyüdü ve Harvard Üniversitesi'nden mezun oldu; burada şimdiki Ulaştırma Bakanı Pete Buttigieg ile aynı yurtta kalıyordu.

Jost, oyuncu Scarlett Johansson ile evli.

Geleneksel olarak ABD Başkanı ve First Lady, üst düzey hükümet yetkilileri ve basın mensupları gibi WHCA yemeğine katılır ve geceden elde edilen gelirler gazetecilik öğrencilerine yönelik bursların finansmanına yardımcı olur.