Sayli Salunkhe, Veer Hanuman'da Mata Anjana oynamayı kabul etmeden önce kafasının karıştığını hatırlıyor: “Ailem bunu yaptığını söyledi”

şermin

Member
Baatein Kuch Ankahee Si ve Spy Bahu gibi Hintçe televizyon şovlarındaki rolleriyle tanınan aktör Sayli Salunkhe, yaklaşan mitolojik şov Veer Hanuman'da görünecek. Oyuncu, Lord Hanuman'ın annesi Mata Anjana'nın Sony Sab'da yayınlanan şovda rolünü oynayacak. (Ayrıca okuyun: Arav Chowdharry, Veer Hanuman'da Kesari oynamak için 3 ay içinde 10 kg'dan fazla kas kütlesini konuşuyor ve sette yaralanacak

Sayli Salunkhes Veer Hanuman'da Anjana gibi görünüyor.

Hindustan Times ile yapılan özel bir konuşmada, Sayli Salunkhe rolü sunduğunda başlangıçta nasıl karıştırıldığından bahsetti. Ancak, onları kabul etmeye ikna eden ebeveynleri oldu. Ayrıca rol için hazırlıklarını paylaştı ve Gen Z kitlesi için hala nasıl alakalı olacağını açıkladı.

Saylis kıyafeti

Sayli, şovun en son tanıtımını kraliyet kıyafetinde gösterdi. Sayli'nin karakteri için kostümler ve mücevherler, eski tapınakların zarafetinden ve Ajanta-ellora sanatından esinlenmiştir. Apsara görünümü için başlık Shola'dan (ahşap hata) oluşur ve Kumartuli'den 10 sanatçı tarafından oluşturulmuştur. Aktör, her Apsara görünümü için 12 adet başlık olduğunu, gösteri için toplam 100 başlık üretildiğini açıkladı.

Sayli kafasının karıştığını hatırlıyor

Sayli, mitolojik bir gösteri kaydetmediğinden emin olmadığını açıkladı. Ancak, ailesi onları bunu yapmaya ikna etti. Dedi ki, “İlk başta çok kafam karıştı çünkü bu ilk kez mitolojik bir gösteri yapacağım ve rahatlık alanımdaydım. Bu yüzden çok fazla kostüm ve her şey sordum?” Dedi: “Sayli, Bu Hanuman Ji yılı ve belki de bu karakter size geldi. “Ailem:” Fırsat kendi kendine geldi ve sadece yap. ” “

Sayli rol için hazırlığı hakkında konuştu ve şöyle dedi: “Bu mitolojik bir gösteri. Yanlış bir şey temsil edebileceğim için kafam karıştı. Ama mevcut izleyici için bugün atıfta bulunmak çok önemli. Maceriler dikkatli olduğunu sorduğumda Yapmalılar, dediler ki: “Sayli, hiçbir şey yapmayın, karakter hakkında sadece birkaç bilgi edin, ama kimseyi takip edin.” Bugünden yararlanabilmesi için mülkleri rolüne dahil etmek.

Mitolojik bir şovdaki bir hata sosyal medyada eleştiriyi çekebildiğinde bir baskı hissedip hissetmediği sorulduğunda, Sayli: “Herhangi bir baskı hissetmedim. Ben de genim ve sanırım mitolojik öğrenmeye meyilliyiz Hikayeleri öğrenmek için gösterir.

Veer Hanuman Bal Hanuman'ın hikayesini anlatacak. Key Rolls'taki Aan Tiwari, Sayli Salunkhe ve Mahir Pandhi ile bir topluluk hattı ile -up ile şov 11 Mart tarihleri arasında 19: 30'da Sony SAB'de yayınlanacak.