Shilpa Shinde, Karan Veer Mehra Siege'in şunları gösterdikten sonra Bigg Boss 18 yapımcılarını çağırıyor: 'Macher Khud Merhaba, Harita Hain -Kazancı'

şermin

Member
28 Ocak 2025, 19:24

Bigg Boss Sezon 18 birkaç gün önce sona erdi ve Karan Veer Mehra kazanan oldu. Böylece Shhilpa Shinde karara tepki verdi.

Heyecan verici bir finalden sonra Karan Veer Mehrra, Bigg Boss'un son sezonunun galibi oldu ve burada Vivian Dena'yı mağlup etti. Salman Khan-Evental Reality Show'un 11. sezonunu kazanan Shilpa Shinde, şimdi Karan Veer'in seçilmesinin kazananı olarak yapımcıları çağırdı. News18 ile yapılan bir röportajda, insanların şimdi yanlış olamayacağını ve çoğunun kazananların önceden belirlendiğini bildiğini söyledi. (Ayrıca okuyun: Vivian Dsenena'nın karısı Nouran Aly, Karanveer Mehra'yı neden partisine davet etmediğini anlatıyor)

Shilpa Shinde, Karan Veer Mehra'nın şovun galibi olarak seçildiğini hayal kırıklığına uğrattı.
Shilpa ne dedi

Shilpa şöyle dedi: “Bilmiyorum, Kuch ko pata chal gaya ki macher khud merhaba karar kartı hain kazanan. KHUD HI BANATE HAIN, APNE GHAR SE UTHAKAR ÖLÜMLÜ Hin Aur Khud Merhaba Dikhat Hain. Toh kanalı ki jo bhi strateji hai, sanırım logon ko pata chal gayi hai. AAP Ek Limit Tak oturum açma Ko Ullu Banaa Sakte Ho, Uske Baad Nahin (Bazı insanlar şimdi yapımcıların kimin tek başına kazanacaklarına karar vereceklerini anladılar. Onları kazanan yaparlar, önce evlerinden çağrılırlar ve daha sonra şovda sunulurlar İzleyiciyi aldatmak için bir sınır var, ancak daha sonra değil). “

Daha Fazla Ayrıntılar

Karan Veer Mehra, Eisha Singh, Chum Darang, Avinash Mishra, Rajat Dalal ve Vivian Dena da dahil olmak üzere altı aday finale ulaşmıştı.

Karan Veer Khatron Ke Khiladi 14 Bigg Boss 18'den önce kazandı. Ani ile konuşurken Karan şovu kazandıktan sonra: “Kendimi çok mutlu hissediyorum. Ben seçilen benim. Gerçeklik şovlarını üst üste kazanmanın nadir görevini yaptım. Kendime inandım. Çok çalıştım ve tepeyi hedefledim ve oldu. Kendim hakkında birkaç şey bildim, bu yüzden duygusal bir insanım. Ondan önce küçük şeyler üzerinde ağladım, kendimi kötü hissettim. Ama şimdi iyi olduğunu düşünüyorum. “”

Rec simgesi
Önerilen konular