Shubhangi Atre, alkol bağımlılığı nedeniyle geç Piyush Porey'den ayrıldığını ortaya koyuyor: “Onu rehabilitasyona bile gönderdi”, işe yaramadı “

şermin

Member
26 Nisan 2025 12:33

Shubhangi Ate, 16 Nisan'da Piyush Poorey ile konuştuğunu ve iyileşmesi için dua ettiğini söyledi. Ayrıca şu anda “duygusal ve sağır” olduğunu söyledi.

Aktör Shubhangi Ate, kendisi ve eski kocası, geç Piyush-Poorey'in boşanmasının nedenini açtı. Times of India ile yaptığı konuşmada, ayrılmasının nedeninin alkol bağımlılığı olduğunu açıkladı. Shubhangi ve Piyush bu yılın Şubat ayında yasal olarak ayrıldılar. Son zamanlarda karaciğerin sirozuna karşı mücadeleden sonra öldü. (Ayrıca okuyun | Bhabhi Ji Ghar par hain aktör shubhangi atres eski kocası ölüyor, diyor ki: Bana bunun hakkında konuşmak için biraz zaman ver)

Bhabhi Ji Ghar Par Hain oyuncusu Shubhangi Atre ve Piyush Poorey yirmi yılı aşkın bir süredir evliydi.
Shubhangi neden Piyush Porey'den boşanmaya karar verdi?

Shubhangi, 16 Nisan'da Piyush ile konuştuğunu ve iyileşmesi için dua ettiğini söyledi. Ayrıca şu anda “duygusal ve sağır” olduğunu söyledi. Dedi ki: “İnsanların tüm hikayeyi bilmeden yargılamaları kolaydır. Başlıyorlar, başarımdan dolayı bıraktım, ama bu doğru değil. Ayrılmamız yıllarca süren kavgaların bir sonucuydu.”

Shubhangi Ashi düşündükten sonra Piyush'u boşandı

Kızı Ashi hakkında konuştuğunda şöyle dedi: “Kızım Ashi'nin refahına öncelik vermek zorunda kaldım, bu yüzden kendimi ayırmak zor karar verdim. Bu bir gecede verilen bir karar değildi. 2018-2019 civarında boşanma 2025 civarındaydı. Sonunda boşanmamızdan sonra Piyush ile de devam ettim ve aileye yardım etmeyi teşvik ettim.”

Shubhangi yakında Piyush'un ailesini ziyaret edecek

Shubhangi yakında Piyush'un ailesiyle Indore'da buluşacağını söyledi. Amerika Birleşik Devletleri'nde eğitim gören Ashi, final sınavlarını tamamlayacak ve Hindistan'a gelecek. Anne-kız ikilisi birlikte Indore'a gidecek. Çift, 2003 yılında Indore'daki düğümü bağladı. Shubhangi ve Piyush, iki yıl sonra 2005'te kızları ile kutsanmıştı.

Geçen yıl, boşanmadan önce Hindustan Times'ın bir kaynağı şunları söyledi: “Çiftin ilişkileri üzerinde çalışmaya ve evliliklerine ikinci bir şans verdiği bir zaman vardı. Ama bu işe yaramadı. Birlikte yaşayamayacakları gerçeğiyle barış yaptılar, ancak boşanma prosedürüne devam etmek istemiyorlar.”

Shubhangi Hakkında

Aktör, Kasautii Zindagii Kay, Kasturi ve Chidiya Ghar gibi şovlarda göründüğü biliniyor. En iyi Bhabhiji Ghar Par Hain'de Angoori Bhabhi oynadığı için bilinir.

Haberler / Eğlence / TV / Shubhangi Atre, alkol bağımlılığı nedeniyle geç Piyush Porey'den ayrıldığını ortaya koyuyor: “Onu rehabilitasyona bile gönderdi”, işe yaramadı ”

Daha az görmek