Terence Lewis, Hindistan'ın en iyi dansçısındaki “Masti” anlarını TRP'leri artırmak için yazıldı: “Çok üzücü, ama …”

şermin

Member
11 Nisan 2025, 19:29

Koreograf Terence Lewis izleyiciyi yazılan gerçek şovlarda bazı unsurlarla suçladı. İşte sebep.

Koreograf Terence Lewis birkaç dans gerçekliği şovunu değerlendirdi. Pinkvilla ile yakın zamanda yapılan bir röportajda, hakimlerden seyirciyi güçlendirmek için Hindistan'ın en iyi dansçılarını takip etmeleri istendiği ve şovun belirli unsurlarının nasıl yazıldığını açıkladı. (Ayrıca okuyun: “Katrina Kaif'in ritmi yoktu ve dans adımlarıyla mücadele etmek zorunda,” diye hatırlıyor Terence Lewis ve dönüşümünü övdü)

Terence Lewis, dans gerçeklik şovlarında yazılan bazı unsurlardan bahsediyor.
Gerçeklik dans şovunun belirli unsurlarındaki türen yazılır

Terence, Hindistan'ın en iyi dansçısındaki hakimler arasındaki komik anlar hakkında sorulduğunda, yazıldıklarını açıkladı ve şöyle dedi: “Asla yapamadım. Değerlendirmeden 10 yıl sonra hiç yapmadım – asla kalktım ve sahneye bir aday getirdim ve Hindistan'ın en iyi dansçısına bir aday getirmedim. “Evet, iyi TRP'lere ihtiyacımız var.

Terence izleyiciyi bunun için suçluyor

Seyirciyi bu segmentleri gerçek başarılara tercih etmek için suçladı ve “Asla inanmadım. Dedim ki:” Bakwas (çöp). Birisi neden bir hakim saçmalık yapmakla ilgilenmeli? “Ama sonra derecelendirmelere işaret ettiler-Bir adaya ulaşmak için sahneye çıktım, bir dakikaya kadar çekilen incelemeler ve izleyicinin tam olarak ne zaman görülebileceğini gösterdi.”

Hindistan'ın en iyi dansçıları hakkında

Hindistan'ın en iyi dansçısı, dört mevsimi tamamlayan bir dans gerçekliği şovudur. 2025 yılında prömiyeri için beşinci set. Aniket Chauhan ve Jay Bhanushali, Karisma Kapoor, Geeta Kapur ve Terence Lewis'in dördüncü sezonunda yargıç olarak yönetildi. Aday Steve Jrywa geçen sezon galibi oldu.

Haberler / Eğlence / TV / Terence Lewis, Hindistan'ın en iyi dansçısındaki “Masti” anlarını TRP'leri artırmak için yazıldı: “Çok üzücü, ama …”

Daha az görmek