Vivian Dsena'nın karısı Nouran Aly, Karanveer Mehra'yı neden partisine davet etmediğini anlatıyor

şermin

Member
“Bigg Boss 18” bitmiş olabilir, ancak rekabetler değil. Vivian Dena'nın eşi Nouran Aly kısa süre önce şovdaki görünüşünü kutlamak için bir parti düzenledi. Aktör Karanveer Mehra'yı partiye davet etmedi ve bunun kasıtlı olduğunu itiraf etti. Indian Express'e göre, Karanveer'i davet etmemeye kasıtlı olarak karar verdiğini ve şovda ihanet ettiğini açıkladı. Çok okuma: Bigg Boss 18 galibiyetli Karan Veer Mehra, Sushant Singh Rajput'un doğum gününü hatırlıyor: “Keşke burada olsaydın …”

Karan Veer Mehra, geçen sezonun galibi olarak Vivian'ı yendiği heyecan verici bir finalden sonra ortaya çıktı. (Twitter)
Nouran Aly ortaya çıkıyor

Nouran kısa süre önce bunu, çift tarafından düzenlenen bir partinin konuk listesini açıkladığı halka açık bir görünümde duyurdu. Özellikle, Karanveer Mehra, Chum Darang ve Shilpa Shirodkar dahil olmak üzere birkaç kişinin dikkat çekici yokluğuna girdi.

Karan'ın yokluğu hakkında Nouran şunları söyledi: “Davet eden benim. Sürpriz bir partiydi. Bize zarar vermeyenleri davet ettim. Hepsi bu “

Kutlamada, Bigg Boss'tan birkaç katılımcı, Avinash Misha, Eisha Singh, Sara Afreen Khan, Yamini Malhotra, Arfeen Khan, Hema Sharma, Muskan Bamne ve Chat Pandey gibi Vivian Dena'nın yakın arkadaşları da dahil olmak üzere 18 aldı. Ankita Lokhande, Vicky Jain, Rajiv Adatia, Vishal Pandey ve Munawar Faruqui de dahil olmak üzere geçmiş sezonlardan eski katılımcılar da ortaya çıktı.

Vivian ve Karanveer hakkında

Karan Veer Mehra, geçen sezonun galibi olarak Vivian'ı yendiği heyecan verici bir finalden sonra ortaya çıktı. Büyük final 19 Ocak'ta gerçekleşti.

Finalden sonra Karan, Screen ile evdeki yolculuğu hakkında bir röportajda konuştu ve şakasının Vivian üzerinde “düşük” olduğunu itiraf etti.

Konuşma sırasında Karan şunları söyledi: “Edin yetiştirme veya Rajats Bart'ı kesme görevi benim vurgulamamdı. Düşük nokta, Vivian ile yaptığım kızartma, bundan kaçınmalıydım.

Popüler komedyen ikilisi Krushna Abhishek ve Sudesh Lehri tarafından yönetilen bir kızartma bölümü sırasında oldu. Karan şunları fark etti: “Vivian Dsena Tereko Bachha Bachha Janta Hai. Yaar, Jo Khudka Bachcha Hai Usine Nahi Pehchana (Pek çok insan seni tanıyor, ama kendi çocuğunuz derhal yorumu sevmedi: “Karan. .

Vivian ile olan bağı hakkında Karan şunları söyledi: “Dizide bir aşk anlaşmazlığı yaşadık, aslında iki dostluk tanımımız çok farklı. Beni daha iyi bir arkadaş olarak gördü ve işleri çok kolay alacağını düşündüğüm bir durumdan geldim. Ama şimdi 100 günlük bir arkadaşlık. “