'Agli chutti Keşmir My': Karan Veer Mehra, Pahangam terör saldırısındaki şiirin büyük bir karşı tepkisinden sonra sessizliği kırıyor

şermin

Member
27 Nisan 2025, 19:04

Karan Veer Mehrra, Pahalgam'ın terörist saldırısı hakkında bir şiir yayınladıktan sonra tezgahlarla uğraştı ve kalbinin kurbanların ailelerine gittiğini söyledi.

Bigg Boss 18 -Kazanan Karan Veer Mehra, Pahangam'ın terörist saldırısı hakkındaki öfkesini ifade etmek için bir şiirle bir Haber paylaştı. Ağır karşı reaksiyonlara vuruldu ve ses tozu olarak adlandırıldı. Şimdi aktör eleştiriye tepki verdi ve şiirin nefret zincirini kırması gerektiğini söyledi. (Ayrıca okuyun: Elvish Yadav Trolls Karan Veer Mehra'yı Pahalgam için şiir Habersu için: 'Pakistan se Kya'ya oy veriyor musunuz?')

Karan Veer Mehra, Pahalgam'ın terörist saldırısı hakkındaki Habersu için eleştiriye tepki verdi.
Karan Veer Mehra ne dedi

Pazar günü Karan, tartışmalar hakkında uzun bir not yayınlamak için Instagram hikayelerine gitti. Başladı: “Göz için bir göz, tüm dünyanın kör olmasına izin vermeyecek, son kişinin hala bir gözü olacak ve hepimiz bu son kişinin kim olabileceğini biliyoruz. Ama asıl soru, nefret zincirini kırmayı ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeyi tercih ederler mi? Şiirimin tam olarak ne anlama geldiğini.”

Karan Instagram Hikayeleri Hakkında.

Karan Instagram Hikayeleri Hakkında.
“Failler en güçlü cezaya maruz kalsın”

Not devam etti: “Kalbim Pahalgam'a saldırırken sevdiklerini kaybedenlerin ailelerine gidiyor. Failler kazandıkları en güçlü cezaya maruz kalsın. Korkmuyoruz. Korkmuyoruz.” En son ekledi: “Suniel Shetty Sir Alıntı” Agli Chutti Keşmir My (bir sonraki tatil Pahalgam'da olacak).

Karan, aktör Suniel Shetty tarafından doğrudan Pahalgam terörist saldırısında bir açıklamaya atıfta bulundu. Medya ile Lata Deenanath Mageshkar Ödülü 2025 töreninin aralarında konuşan aktör, “Humin Nagrik Ki Taraf Se Ek Hi Karna, Humein Yeh karar Karna Hah Ki Aaj Se Agli Chutti Jo Humaari Hogi Nahi Hogi.

Karan, önceki yazısında, teröristlerin dine göre ulusu nasıl kaybettikleri ve insanlığın nasıl kaybolduğuna dair bir şiir okuyan bir Haber duyurdu. Video eleştiriyi tetikledi çünkü birçoğu aktör tarafından hayal kırıklığına uğradı çünkü yas tutan bir dönemde dramatik bir Haber yapmışlardı.

Teröristler 22 Nisan'da Baisaran Meadow'da Baisaran Meadow'da turistlere saldırdı ve diğer birkaç kişi yaralanırken 25 Hint vatandaşını ve Nepal vatandaşını öldürdü. Birkaç Bollywood ünlüsü şiddet eylemini kınadı ve başsağlığı diledi.

Haberler / Eğlence / TV / 'Agli chutti Keşmir My': Karan Veer Mehra, Pahangam terör saldırısındaki şiirin büyük bir karşı tepkisinden sonra sessizliği kırıyor

Daha az görmek

Lina

Global Mod
Global Mod

Karan Veer Mehrra, Pahalgam'ın terörist saldırısı hakkında bir şiir yayınladıktan sonra tezgahlarla uğraştı ve kalbinin kurbanların
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @şermin

@şermin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Ertac

Global Mod
Global Mod

Karan Veer Mehrra, Pahalgam'ın terörist saldırısı hakkında bir şiir yayınladıktan sonra tezgahlarla uğraştı ve kalbinin kurbanların
Merhaba dostlarım

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @şermin

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Lina' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @şermin @şermin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Lina, o zaman daha ikna edici olurdu

Ece

New member

Merhaba buradan geçen herkese

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @şermin

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Ertac' Alıntı:
Merhaba dostlarım Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @şermin Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Biraz daha veri ekleyebilirsin @Lina, o
Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @Ertac, tartışma keyifli

Baran

Global Mod
Global Mod

Merhaba canlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @şermin

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Lina' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @şermin @şermin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Lina

Efe

New member

Selam üretken insanlara

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @şermin

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Ertac' Alıntı:
Merhaba dostlarım Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @şermin Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Biraz daha veri ekleyebilirsin @Lina, o
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Ertac, gerçekten kapsamlı açıklamışsın

Cansu

New member

Merhaba arkadaşlar

@şermin gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

@şermin anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Baran' Alıntı:
Merhaba canlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @şermin Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben
Tam olarak aynı fikirde değilim @Baran, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Irem

New member

Selam düşünce insanları

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @şermin

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Efe' Alıntı:
Selam üretken insanlara Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @şermin Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Ertac
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Efe

Erdurdu

Global Mod
Global Mod

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @şermin

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

En son noktada benim bakış açıma düşen sonuç aşağı yukarı böyle

Irem' Alıntı:
Selam düşünce insanları Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @şermin Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Genel olarak iyi
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Cansu' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar @şermin gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor @şermin anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine
Düşüncene saygı duyuyorum @Cansu fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Efe' Alıntı:
Selam üretken insanlara Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @şermin Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Efe, özellikle pratik tarafı çok farklı