Avinash Mishra ve Karan Veer Mehra Bigg Boss 18'de ateşli bir öpücük paylaştılar mı? İşte gerçek

şermin

Member
20 Eki 2024 20:36 IST


Bigg Boss 18: Karan Veer Mehra ile Avinash Mishra arasında evde büyük bir kavga daha çıktı. Daha sonra ne olduğunu öğrenmek için aşağıyı izleyin.


Bigg Boss 18: Başka bir gün, evde başka bir kavga! Pazar günü Salman Khan'ın ev sahipliği yaptığı realite şovunun gelecek bölümünde bu kez yine yarışmacılar Karan Veer Mehra ile Avinash Mishra arasında söz savaşı yaşandı. Peki iki ezeli rakip, bir hayran Habersunda gösterildiği gibi sonunda öpüştüler mi? (Ayrıca Okuyun: Salman Khan, Baba Siddique'in ölümünden sonra Bigg Boss 18'e dönerken 'nahi aana tha mujhe' diyor: Neler yaşıyorum…)


Avinash Mishra ve Karan Veer Mehra, Bigg Boss'un evinde savaştı.
Avinash ve Karan arasında ne oldu?


X'te ortaya çıkan bir Haberda Avinash ve Karan öpüşürken görüldü. 4 saniyelik Haber birçok hayranın kafasını karıştırdı çünkü iki katılımcı sürekli birbirleriyle tartışıyordu. Gerçek şu ki, bir kullanıcı, hiç öpüşmenin olmadığı son promosyondan ikisinin yapay zeka tarafından oluşturulmuş sahte bir Habersunu oluşturdu. Bunun yerine ikili başka bir tartışmaya girdi.

Daha fazla ayrıntı


Yaklaşan teaserın yeni tanıtım teaserında Karan Veer Mishra'ya Avinash'e yakışacak bir taco yapmak için malzemeleri seçme görevi verildi. Avinash'ı kızdıran “Bewakoof Brokoli” ve “Kamzor Kaddu” malzemelerini seçti. Karan daha sonra cesareti varsa Avinash'le onunla yüzleşmesi için alay etmeye ve onun aleyhinde yorumlar yapmaya başladı. Avinash ayağa kalktı ve ailesini kavgaya karıştırmaması konusunda onu uyardı. Bölümün özel konukları Ankita Lokhande ve Krushna Abhishek'in izlediği tüm evin önünde ikili karşı karşıya gelerek birbirlerine hakaret etti.

Daha önceki bir bölümde Karan, Avinash'e “Jaanta kaun hai tere ko (Seni kim tanıyor)?” diye sordu. İkili, ev işleri konusundaki anlaşmazlık nedeniyle tartıştı ve kişisel yorumlarda bulundu.

Bigg Boss 18'in yeni bölümleri saat 22.00'de Colours TV'de yayınlanacak ve ayrıca Jio Cinema'da da izlenebilecek.



Her büyük vuruşu yakalayın…

Daha fazlasını gör