Bharti Singh -Fans “kaba” paparazzi “Ubli Hui Madhuri Dixit” olarak şölen.

şermin

Member
Komedyen Bharti Singh yakın zamanda Madhuri Dixits Look'u Hum Aapke Hain Koun'u kahkaha patronlarının bir bölümü için yeniden üretti. Ancak bir fotoğrafçı onun etrafında utanç verici olduğunda ve ona 'Ubli Hui (Swele) Madhuri Dixit' adını verdiğinde işler acı oldu. Her ne kadar Bharti imzalarıyla imzalarıyla imzalanmıştı. Ben de oku: Bharti Singh sağlıksız çalışma kültürünü televizyonda açar: “Damla ile kızlar gördüm”

2021'de Bharti Singh kilo vererek herkesi şaşırttı.
BHARTIS MADHURI DIXIT-LOOK SPARK'IN TABAN SHEAR heyecan

Salı günü, Bharti Mumbai'deki gösteri setinde keşfedildi. Paparazzi için poz verirken, fotoğrafçılardan birini 'Ubli Hui Madhuri Dixit' (şişmiş Madhuri Dixit) olarak adlandırdı.

Bharti şaka bir şekilde yoruma cevap verdi ve şöyle dedi: “Kisne Bola Ubli Hui Madhuri Dixit? Ayrıca şöyle dedi:” Tum Bhi Na (çok fazla) “.

Bharti'nin hayranları savunmalarına geldi, paparazzi'yi duyarsız açıklamaları için eleştirdi ve incitici yorum hakkında hayal kırıklığını dile getirdi.

“Ne kadar korkunç, küçük düşürücü bir açıklama! Güzel görünüyor ve sari ve giyildiği kadar taşıyor,” diye yazdı bir hayran, diğeri şöyle yazdı: “Bu hiç komik değil, bu dosyalar çok profesyonelce değil”.

Bir yorum şuydu: “Bharti olumlu bir komik yapar … gerçek komedyen”, sosyal medyayla yazdı: “Ubli Hui hakkında kötü hissetti”.

“Bu kaba,” dedi başka bir hayran yazdığında, “yorum yapmak iyi değil … sizin için utanç.” Birçoğu Bharti'nin arkasında toplandı, iltifatla duş aldı ve saride ne kadar nefes kesici gördüklerini övdü.

Bharti Singh'in Kilo Kaybı Gezisi

2021'de Bharti kilo vererek herkesi şaşırttı. Televizyon kişiliği ve komedyen, o zamanlar sadece 10 ay içinde 15-16 kg'lık bir şekilde kaybetmeyi başardı. Bharti, astım ve diyabet riski de dahil olmak üzere kilo ile ilgili sorunlarla mücadele etmek zorunda kaldı, ancak kilo verdikten sonra daha sağlıklı ve enerjik hissediyor. Son zamanlarda biraz daha fazla kilo verdikten sonra bugün yaklaşık 71 kg ağırlığındadır.

YouTuber ve aktör Prajakta Koli ile Bharti TV podcast'in bir bölümünde kilo kaybı gezisi hakkında konuştu. Dedi ki: “Hauptto Bahut Khush Hoon Patli Hoke. Kitna Maza Ata Hai Jab Crop Top Mil Jate Apne Boyutu Ko Bada Maza Ata Hai, Ache Kapde Mil Jate Hain (Kilo verdikten sonra çok daha mutluyum.