Bigg Boss 18: Hayran, Salman Khan'ın ev sahipliği yaptığı programın yeni sezonu 'düzeltmesi' için beş yol önerdi

şermin

Member
Bigg Boss 18: Sunuculuğunu Salman Khan'ın üstlendiği programın yeni sezonu 7 Ekim'de başladı. Bu sezon 'Time Ka Taandav' teması tanıtıldı, bu da Bigg Boss'un yarışmacıların geleceğiyle ilgili ayrıntıları daha önceden bildiği anlamına geliyordu. Gösterinin birkaç bölümü yayınlandıktan sonra hayranlar yarışmacıların performansı, şablon değişiklikleri ve şu ana kadar nelerin işe yarayıp nelerin yaramadığı hakkında düşünmeye başladı. Bir hayran, Bigg Boss'un yeni sezonu nasıl şekillendirebileceğine dair beş maddelik bir liste paylaşmak için Reddit'e gitti. (Ayrıca Okuyun: Salman Khan, Bigg Boss 18'i ekstra güvenlik önlemleriyle vuruyor: 60 güvenlik görevlisi, dış politika yok)


Bigg Boss, Colours TV'de ve ayrıca JioCinema'da mevcuttur.
Bu sezon ne işe yarıyor, ne yaramıyor


Hayran şöyle yazdı: “Artık etkileyici kalmadı, eski Bigg Boss'u bir anlığına görebildik. Bu sezonu beğendim. Bigg Boss'un tek yapması gereken iyi joker karakterler getirmek. Ve hiçbir etkileyici ve politikacı yok. Rajat Dalal'ı kaldırın.”

Hayran, evde yeterli miktarda erzak bulunmadığı yönündeki yaygaranın hiç de işe yaramadığını belirtti. Hayran şunları söyledi: “Bu yemek dramasını izlemek dayanılmaz. Lütfen Bigg Boss onlara yiyecek verin ve bunu tekrar bir görev gösterisi haline getirin. Yarışmacıları taciz etmeyi bırakın, onların kendi kararlarını vermelerine izin verin ve gösterinin organik bir şekilde ve zorlama olmadan akmasını sağlayın.” Son birkaç bölümde, evde yalnızca sınırlı yiyecek bulunduğundan evde çeşitli tartışmalar ve yanlış anlamalar yaşandı.

Daha fazla tepki


Diğer bazı taraftarlar da yorumlarda taraftarların yeni sezona ilişkin değerlendirmelerine katılıyor gibi görünüyordu. Bir hayran şu yorumu yaptı: “Kabul ediyorum ama daha önce yarışmacıların bol miktarda düzenli yemeği ve bazen de lüks bir bütçesi vardı. Ayrıca katılımcıların tamamlarken veya daha sonra tartışırken mücadele ettiği görevler de vardı. Yemek ve evdeki aç misafirlerle ilgili bu aptalca içerikten hoşlanmıyorum. Eğer beslenmezlerse nasıl düşünecek ve verimli çalışacaklardı?”

İkinci yorumda, “Umarım görevler getirirler ve geçen sezonki gibi sıkıcı hale getirmezler.” Başka bir yorumda ise “Rajat'ın görevden alınması gerekli” yazıyordu.

Daha önceki bir bölümde Avinash Mishra, hararetli tartışmaları kontrolden çıktıktan sonra Chum Darang ile kavga etmek üzereydi. Ancak birbirlerine bağırmaya devam eden ev arkadaşları ikiliyi ayırdı.

Tajinder Singh Bagga, Muskan Bamne, Rajat Dalal, Chahat Pandey, Shrutika Arjun, Karan Veer Mehra, Hema Sharma ve Alice Kaushik Bigg Boss 18'in diğer yarışmacılarından bazıları.