Bigg Boss 18: Salman Khan, kadınların Avinash'in yanında güvende olmadığı yönündeki iddialara değinerek şöyle diyor: 'Mere upar bhi bohot…'

şermin

Member
19 Ekim 2024 18:21 IST


Bigg Boss 18: Salman Khan, Rajat Dalal'ın kadınların yarışmacı Avinash Mishra'nın yanında kendilerini 'güvende' hissetmedikleri yönündeki tartışmalı görüşünü eleştirdi.


Bigg Boss 18: Weekend Ka War'un bu haftaki bölümü, sunucu Salman Khan'ın programdaki birçok yarışmacının şikayet ve iddialarına değineceği yoğun bir bölüm olacağa benziyor. Yapımcılar tarafından yayınlanan yeni bir tanıtım promosyonunda Salman, Avinash Mishra ile Chum Darang arasındaki son kavgadan bahsediyor ve Rajat Dalal'ın kadınların Avinash'in yanında kendilerini “güvende” hissetmediklerini iddia etmesiyle sona erdi. (Ayrıca Okuyun: Salman Khan, güvenlik tehditlerinin ortasında Bigg Boss 18'e geri dönüyor: Ailemin neler yaşadığını biliyorum)


Salman Khan, Bigg Boss 18 bünyesinde ortaya atılan iddialara ilişkin sert açıklamalarda bulundu.
Salman'ın söyledikleri


Promosyonda Salman iddiaları kabul etti ve şöyle dedi: “Bigg Boss mein gharwale Bolte hain, kadınlar onun yanında güvende değil.” Avinash'e karşı bu kadar ciddi iddialarda bulunulursa ailesi ne yaşayacak?)?”

Rajat ve Avinash'ın ifadeleri gözüktüğünde Salman şunu ekledi: “Bunu biliyorum. Annemle babamın neler yaşadığını biliyorum sadece upar bhi bohot saare lanchhan lagaya gaye hain (Bana karşı da birçok iddia ortaya atıldı).”

Salman artan tehdide rağmen çalışmaya devam ediyor. Sette çok sayıda sıkı güvenlik önlemi uygulandı ve bildirildiğine göre bölgeyi güvenlik altına almak için 60'tan fazla personel görevlendirildi.

Daha fazla ayrıntı


Bilmeyenler için, bu hafta başında Chum Darang ile Avinash Mishra arasında diğer yarışmacıların müdahale edip onları durdurmak zorunda kaldığı büyük bir kavga yaşandı. Bigg Boss daha sonra ev arkadaşlarına Avinash'in neden tahliye edilmesini istediklerini sorduğunda Rajat, evdeki kadınların onun yanında “güvende” hissetmediklerini söyledi. Eisha Singh ve Alice Kaushik bu ifadeye şiddetle karşı çıktılar.

Bigg Boss 18'in yeni bölümleri saat 22.00'de Colours TV'de yayınlanacak ve ayrıca Jio Cinema'da da izlenebilecek.



Her büyük vuruşu yakalayın…

Daha fazlasını gör