Karva Chauth 2024 | Divya Agarwal: Kayınvalidemin hediye ettiği güzel bir sari giyeceğim

şermin

Member
20 Ekim 2024 11:02 IST


Aktris Divya Agarwal, kocası Apurva Padgaonkar ile evlendikten sonra ilk Karva Chauth'unu anlatıyor.


Bu yıl Şubat ayında kocası Apurva Padgaonkar ile evlenen oyuncu Divya Agarwal, evlendikten sonra ilk Karva Chauth'unu “oruç tutmak” istediğini çünkü “bunca yıldır annemin bunu yaptığını gördüm” diyor. “


Divya Agarwal ve Apurva Padgaonkar

Ancak Agarwal, Padgaonkar'ın onun oruç tutmasını istemediğini, “çünkü benim ona aç kalmamı istemediğini ve kendisinin (Karwa Chauth) buna gerçekten inanmadığını” açıklıyor. “Ama oruç tutmanın yolunu sıvı bir diyetle falan bulacağım. Ben de puja yapacağım, bu geleneği seviyorum. Ayrıca kayınvalidem bana giyeceğim çok güzel bir sari hediye etti” diyor.

Ayrıca şunu okuyun: ÖZEL| Divya Agarwal boşanma söylentilerini Apurva ile çürütüyor: “İşimin odak noktası olmasını istedim, Apu ve ben mutluyuz.”

31 yaşındaki kendisi için Karvachauth'un tamamen “aşk”la ilgili olduğunu söylüyor. Kocası Apurva'nın “oruç tutmayı sevmediği” için “oruç tutmayacağı” halde, aya baktığı ve ardından kadının kocasına baktığı sinematik romantik sahneden tamamen büyülendiğini paylaşıyor. elek.

Ona ilk Karva Chauth kutlamasında onu neyin heyecanlandırdığını sorduğunuzda şöyle diyor: “Kocanızın da sizin için bir şeyler yaptığını görmek çok güzel bir manzara. Apurva benim için ya yemek pişirecek ya da yiyecek getirecek. Beni şımartmayı ve hazırlamayı planlıyor.” “Kendimi özel hissediyorum. Bu işin romantik kısmı ve bu konuda kelimenin tam anlamıyla daha heyecanlıyım” diye bitiriyor.



Daha fazlasını gör