Karva Chauth Özel | Arti Singh: Beni daha iyi bir insan yapan partnerime minnettarım

şermin

Member
20 Eki 2024 11:11 IST


Aktris Arti Singh, kocası Dipak Chauhan'la düğününden sonraki ilk Karva Chauth'unu anlatıyor.


Aktris Arti Singh, bu yıl ilk Karwa Chauth'unu kocası işadamı Dipak Chauhan ile kutlarken özel bir anı yaşıyor. Nisan ayında evlenen çift, sevgi ve geleneklerle dolu bir günü sabırsızlıkla bekliyor. Singh şöyle diyor: “O (Dipak) evlenmeden önce Karwa Chauth'u benim için saklamıştı ve bugün o benim kocam. Kendimi çok kutsanmış hissediyorum.”


Arti Singh ve Dipak Chauhan

Ayrıca şunu okuyun: Arti Singh, kocası Dipak Chauhan ile boşanma söylentilerini reddetti: Cennette Koi sorunları nahi hai

39 yaşındaki Singh, bu festivalin getirdiği eşsiz bağı deneyimlemek istiyor. “Bakalım bu sefer beni nasıl destekliyor” diye gülümsüyor ve ekliyor: “Benimle oruç tutmak istediğini söylüyor ama ben kesinlikle oruç tutacağım.” Singh, bunun için minnettarlığını ifade ediyor. hayatını zenginleştiren bir partner: “Bir kocam ve onun gibi beni daha iyi bir insan yapan bir adama sahip olduğum için mutluyum. Bunu sonsuzluğumu birlikte geçirmek istediğim biriyle yapacak olmak harika bir şey.”

Çift, bu olayı Singh'in memleketi Lucknow'da kutlamayı planlıyor: “Gerçekten günü sabırsızlıkla bekliyorum. Mehndi'yi bir gün önce uygulayacağım.

Karwa Chauth'un anlamı sorulduğunda Singh düşünceli bir şekilde düşünüyor. “'Umar badhti hai'ye inansam da bu aynı zamanda birbirinizle paylaştığınız sevgiyle de ilgili. Partnerinize sevginizi göstermenin güzel bir yolu. Sonuçta bu sevgi ve ait olmakla ilgili” diye bitiriyor.



Daha fazlasını gör