'Saala kisko bola mı?' Tumko bola': Bigg Boss 18, Chum Darang-Avinash arasında komik bir kavga izliyor; Hayranlar patlamış mısır alıyor

şermin

Member
Bigg Boss 18, yarışmacılar arasındaki gerilimin yüksek olduğu drama ve tartışmalardaki itibarını koruyor. Avinash Mishra ve Chum Darang arasında yakın zamanda yaşanan bir tartışma, iki ev arkadaşının sözlü hakaretlerle dolu hararetli bir tartışmaya girmesiyle izleyicileri çılgına çevirdi. Ayrıca okuyun: Bigg Boss 18'den Vivian Dsena, Vahbiz Dorabjee'den Boşanma Konusunda: 'Bana dayanabildiği sürece benimleydi'


Bigg Boss 18, Colours TV'de ve Jio Cinema'da yayınlanacak.

Yoğun yüzleşme, yarışmacılar arasındaki patlayıcı dinamiği son derece eğlenceli bulan hayranların dikkatini çekti.

Evde işler kızışıyor


Her şey ev arkadaşlarından hapishaneye gönderilecek bir adayın isminin istenmesiyle başladı. Odak noktası Avinash Mishra'ya kaydı ve doğrudan kaç adayın onu hapse göndermek istediğini sordu. Chum sesini yükseltirken uğultuya direniyor ve şöyle diyor: “Tu sunega tab bolega na, tu sunega tab na saala (Konuşmalarına izin verirseniz konuşacaklar).”

Bu noktada Avinash sinirlenir ve kimi taciz ettiğini sorar, Chum buna “Tereko” der ve aşağılayıcı kelimeyi tekrarlar.

Avinash ve Chum'un kavgası sosyal medyada gün yüzüne çıktığında hayranlar kimin haklı, kimin haksız olduğu konusunda ikiye bölündü. Ancak bir konuda anlaşmaya varıldı: Sözlü tartışma oyununda herkes çok eğlendi.

Bir hayran “Bölümün her geçen gün daha iyi hale geldiğini hissediyorum” diye yazarken bir diğeri coşkuyla şöyle yazdı: “Aman Tanrım #ChumDarang'ın Saala'sı.”

“Ne kadar eğlenceli bir bölüm. Bayıldım. Bu sezonun en iyisi! Çok komik,” diye paylaştı bir diğeri, “#ChumDarang'ın 'Saala'sı artık sonsuza kadar hatırlanacak! Bunu defalarca tekrarlaması yüreğimi acıtıyor.”

Aktris Devoleena Bhattacharjee de tweet attı, “Gerçek benim Kahramanım ve Kahramanım dono merhaba #ChahatPanday hai #BB18 k ghar mein gibi görünüyor. Bütün ev onun peşinde.”

Biri “Bugünkü bölümün en sevdiğim kısmı… Karan'ın ifadesine bakın” diye yazarken bir diğeri “Karan sanki ye chum ko kya ho gaya gibi” dedi.

Biri “Chum bu sezonun kötü adamı haline geliyor” diye paylaşımda bulunurken bir diğeri şöyle yazdı: “Sözlerinin arkasında durması övgüye değer.”

Bir kullanıcı “Ekranda daha fazla zaman geçirmeli #BiggBoss” diye haykırırken başka bir kullanıcı da “Chahat masum değil ve kimse ona zorbalık yapmıyor.” Sadece ev arkadaşlarına karşı çıkan ve onlarla kavga eden kişi o. diğerleri. Herkes onun yemek yapmasını engellemeye çalıştı, kimse fiziksel kavgaya girmedi.”

kavga


Sonuç olarak katılımcılara, evde erzak istemeleri halinde iki kişiyi cezaevine gönderme seçeneği sunuldu. Avinash onun hapse girmesini isteyen var mı diye sorduğunda birçok kişi ellerini kaldırıyor. Avinash, Arfeen Khan'la tartışmaya girer ve ona sessiz kalmasını söyler.

Tüm bunların ortasında Avinash, herkesi kendisi hakkında yüzüne karşı hiçbir şey söylememeleri konusunda da uyarıyor. Bu noktada Chum Darang ona bunu dinlemesini ve ifadelerini başkalarına atmamasını söyler. İkili birbirleriyle tartışırken Vivian Dsena ve Chahat Pandey gibi diğer yarışmacılar onları sakinleştirmeye çalışıyor. Promosyon, Bigg Boss'un Avinash'e Bigg Boss'tan derhal ayrılmasını emretmesiyle sona erer.

İkinci haftanın sonunda Tajinder Singh Bagga, Muskan Bamne, Rajat Dalal, Avinash Mishra, Chahat Pandey, Shrutika Arjun, Karan Veer Mehra, Shilpa Shirodkar, Hema Sharma ve Alice Kaushik elemeye aday gösterildi. 6 Ağustos'taki ilk bölümüyle ilk kez sahneye çıkan Donkey Gadhraj, ilk haftanın ardından diziye veda etti.

Bigg Boss Hakkında


Bigg Boss 18 bu yıl, pek çok sürpriz ve dönüş vaat eden zaman teması Time Ka Taandav etrafında dönüyor. Etiket satırında şöyle yazıyor: “Iss baar ghar mein bhuchaal aayega, kyunki Bigg Boss mein Time Ka Taandav chaaeyga!” (Bu sefer ev kaos tarafından harap edilecek, Bigg Boss'ta ise zamanın gazabı hüküm sürecek).” Realite serisinde Başrollerde Vivian Dsena, Shilpa Shirodkar, Arfeen Khan, Rajat Dalal ve Chahat Pandey yer alıyor.

Bigg Boss 18, Colours TV'de yayınlanıyor ve ayrıca Jio Cinema'da da izlenebiliyor.