Vanderpump Kuralları yıldızı Lala Kent, SeaWorld'ün dramatik bir PETA ekranında boykotu talep ediyor: “Sadece beni yok ediyor”

şermin

Member
12 Mayıs 2025, 19.08

Lala Kent, SeaWorld gibi deniz parklarının boykotunu çağırıyor ve PETA AD'de ORCA'nın sömürülmesini vurguluyor.

Lala Kent, SeaWorld gibi deniz parklarına dayalı olarak boykot iddiaları yaptı. PETA için dramatik yeni bir reklamda, Vanderpump Kuralları yıldızı su altına bakarken bir bikiniye çıktı. Altı Pazartesi günü yayınlanan bir röportajda, Orcas'ın sömürülmesinin onu nasıl “yok ettiğini” açıkladı.

Lala Kent, PETA (PETA) için dramatik yeni bir ekranda SeaWorld'ün boykotunu talep ediyor
Lala Kent, Dramatik Bir PETA ekranında SeaWorld Boykott'u talep ediyor

“Çocuklarım ve bağımızı düşünürsem, bebeklerimin benden uzaklaştığını hayal edemiyorum,” dedi Kent çıkışa dedi ve eğlence parklarındaki eğlence cazibe merkezlerinin bir parçası olarak tanklardaki orcas kısıtlamasına atıfta bulundu. Yüzeye ulaşmaya çalışan 34 yaşındaki PETA ekranı için eşlik eden bir postada görülebilir.

Posterdeki bir mesajda şöyle diyor: “Gerçek: Hayvanlar SeaWorld'de acı çekiyor.” Bu arada, Kent çıkışa şunları söyledi: “Önümde bir ebeveyn durduğumda ve çocuğunuzu SeaWorld'e nasıl getireceğinden bahsettiğimde, ilk sözüm 'olmaz' olmazdı.” “Orcas bir baklada olmalı. Geliyorlar. Ve anneleri tarafından yırtılan bebekler kendilerini yok ediyorlar.”

Gerçek yıldızı devam etti: “Bu memeliler günde 150 mil kadar yüzüyorlar ve bana hayatlarının geri kalanında onları bir tankta tutacağımızı söylüyorlar mı? Sadece beni yok ediyor çünkü ben ve kızım arasındaki bu bağın neye benzediğini biliyorum.”

Eski Fanké Randall Emmett ve onu bir sperm dağıtıcı aracılığıyla selamlayan 7 aylık kızı Sosa ile kızı Ocean (4) Kent, çocuklarına öğrettiğini açıkladı.

Haberler / Eğlence / TV / Vanderpump Kuralları yıldızı Lala Kent, SeaWorld'ün dramatik bir PETA ekranında boykotu talep ediyor: “Sadece beni yok ediyor”

Daha az görmek

Baran

Global Mod
Global Mod
12 Mayıs 2025, 19.08

Lala Kent, SeaWorld gibi deniz parklarının boykotunu çağırıyor ve PETA AD'de ORCA'nın sömürülmesini vurguluyor

Lala Kent, SeaWorld
Selam güzel insanlar topluluğu

@şermin anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Ertac

Global Mod
Global Mod
12 Mayıs 2025, 19.08

Lala Kent, SeaWorld gibi deniz parklarının boykotunu çağırıyor ve PETA AD'de ORCA'nın sömürülmesini vurguluyor

Lala Kent, SeaWorld
Selam aramıza yeni katılanlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @şermin

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Baran' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu @şermin anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)
Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @Baran, benzer sonuçlar vardı

Erdurdu

Global Mod
Global Mod
12 Mayıs 2025, 19.08

Lala Kent, SeaWorld
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @şermin

Ertac' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @şermin Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı
Katılmak zorundayım diyemem @Ertac, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Ece

New member
12 Mayıs 2025, 19.08

Lala Kent, SeaWorld
Herkese iyi sabahlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Baran' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu @şermin anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)
Bu bakış açını anlıyorum @Baran, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Cansu

New member
12 Mayıs 2025, 19.08

Lala Kent, SeaWorld
Merhaba gençler

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @şermin

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Baran' Alıntı:
Yine de şunu söyleyeyim @Baran, konu ciddiye alınmalı

Lina

Global Mod
Global Mod
12 Mayıs 2025, 19.08

Lala Kent, SeaWorld
Herkese iyi günler

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

İşin sonunda 'tamam' dediğim yer kabaca burası

Erdurdu' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @şermin Katılmak
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Erdurdu

Ece' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Bu bakış açını anlıyorum @Baran
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Ece, daha somut örnek iyi giderdi

Cansu' Alıntı:
Merhaba gençler Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @şermin Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Yine de şunu söyleyeyim
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Cansu